כאבים בגב .............

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

12/10/2022 | 16:55 | מאת: עומר

היי יש לי כאבים בגב בצד שמאל למטה וזה מקרין לרגליים ואני מרגישה כמו נמלולים כאלה ברגל מה זה יכול להיות? התור שלי עוד הרבה זמן האם יש כדור שניתן לקחת? אשמח לתגובה תודה

שלום וחג שמח עומר, כאב גב תחתון מקרין לרגליים יכול לנבוע ממגוון סיבות ויש לשלול בעיות לא אורתופדיות תחילה. בעיות אלו שכיחות ולרוב נובעות מבלט/ים של דיסק ולחץ עצבי. כדורים לא פותרים את הבעיה ורק מקלים באופן זמנית. מומלץ להמנע מישיבה ממושכת במהלך היום ולהיות פעילים ככל האפשר כולל הליכות קצרות קימה מהכסא והליכה בתחילה או בסוף יום כדי להפעיל את הגב והשרירים. ממליץ שתפני לפיזיותרפיסט. אפשרי גם לפנות לייעוץ פיזיותרפיה מרחוק (דרך וידאו). יעשה אבחון ותקבלי הדרכה לתרגול. כך ייתכן ולא תצטרכי להגיע פיזית לפיזיותרפיה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי