פגיעה בברך

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

17/06/2011 | 12:08 | מאת: איתי

נכדתי בת 16 רוקדת בסטודיו לפני כיומיים בזמן אימון נחתה על הברך שנפגעה .נלקחה למיון שם גובסה נאמר שיש המטומה בברך ולכן לא ניתן לראות ברנטגן מה הנזק עד שיספג. למחרת חזרה לאורטופד שהסיר את הגבס והומלץ על ברכיה מנוחה ופיזיוטרפיה. בקופ"ח אליה שייכת יש תור לפיזיוטרפיה רק בעוד כשבועיים. האם ההמתנה הזאת עלולה לגרום נזק לברך וכדאי להתחיל באופן פרטי ? אודה על תשובתכם במייל שלי או באתר

17/06/2011 | 17:30 | מאת: ירון טילינגר

שבת שלום . ביום ראשון אענה בהרחבה. עד אז- מנוחה עם רגל מוגבהת והנעה של הברךעד כאב קל בלבד ולא מעבר. רפואה שלימה .

17/06/2011 | 22:53 | מאת: איתי

לירון , תודה על תשובתך החלקית , ואשמח אם לא תשכח לענות לי בהרחבה ביום ראשון כמו שהבטחת . מעריכה זאת מאד מאד . שבת שלום לך ותודה איתי

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי