כאבי צוואר - ניתן טיפול קנאביס בשמן ולא עוזר .

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

15/07/2022 | 11:10 | מאת: כאבי צוואר עזים

בצד שמאל , בחוליות c6-c5 יש היצרות שבעצם מצרה גם על העצב ומה שמונע את תפקודו של העצב כמו שצריך . * לפי המון רופאים , ניתוח לא ניתן לבצע משום שיכול לגרום לשיתוק ולפי תמונת צילום צווארי המקום מאוד מבולגן וחסר סדר . (היה ניתוח לפריצת דיסק בעבר ויש נכות) . בנוסף ייתכן ויש דלקת במקום מה שגורם להמון המון כאבים , בנוסף החוליות ממש מתנגשות אחת בשנייה ומרגישים את זה. כיצד אפשר לטפל בכאבים האלה ? כאבים שלא נותנים מנוחה , מלווים בלחץ על המקום , אציין שאין חוסר בתפקוד של היד , אלא רק כאבים בלתי פוסקים ששום כדור לא עוזר , בהומאופתיה נאמר שיש דלקת , האם יש טיפול נגד הדלקת שיעזור לכאב ? תודה רבה

שלום, כמה זמן הכאבים? היית במרפאת כאב? טופלת בפיזיותרפיה? רפואה משלימה?

14/08/2022 | 12:06 | מאת: מרפאת כאב

היי , זה עבור אבא שלי , הוא מטופל במרפאת כאב , עשו לו זריקות באזור , עבר לפני כשבועיים טיפול באלקטרודות בקפלן , עובר עדיין טיפול על ידי כירופרכט , כל יום לוקח נרות וכדורים ו קנאביס בשמן מתחת ללשון . כלום לא עוזר רק הכדורים שהוא לוקח לאותו יום . אנחנו מפחדים שבסוף יהיה נזק בכליות מצריכת הכדורים .. הוא לא מסוגל לתפקד בכלל וסובל ממש ללא כדורים . יש משהו נוסף שניתן לעשות ? שלא עשינו , תודה רבה על המענה

שלום, לנסות הידרותרפיה, נראה לפי התיאור שצריך להתייעץ עם מומחה עמוד שדרה אורתופד ו\או נוירוכירורג מומחה בע"ש צווארי

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי