בקשת מידע לגבי ביטויים,הייתי בשם תצוגה סקרנית

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

08/07/2022 | 15:37 | מאת: מבקשת להבין יותר

שלום, א נ,תודה למענה, אבל לא הבנתי מה זה גלגל שיניים?ושאלה נוספת להבנה נוספת ,איך עושים פעילות שחרור היד??, בבקשה תמענה שרשמת להסביר יותר שהבין,תודה, וסליחה ,שבת שלום

שלום אני מניח שכוונתך בשאלה לגבי גלגל שיניים בסמיכות למילה נוקשות. נוקשות גלגל שיניים או בלעז cogwheel ridgity היא אחד מסיימי מחלת פרקינסון. כאשר הבודק מניע את היד או הרגל בכיפוף או יישור הוא חש התנגדות עם רעד לגבי השחרור של היד יש צורך בהתייעצות עם הרופא לגבי האבחנה והטיפול תרופתי אם נדרש. רק לאחר האבחון יש להחליט האם יש צורך בפיזיותרפיה בנוסף לטיפול התרופתי

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי