זריקת PRP לשחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

04/07/2022 | 11:52 | מאת: טלי

שלום, לאמי יש שחיקת סחוס בברכיים. היא עשתה טיפול פיזיותרפיה, וגם קיבלה זריקת סטרואידים והנ"ל לא עזרו להפחתת הכאב שלה. הציעו לה לנסות זריקת PRP לברך. האם זה יכול להועיל להפחתת האב

שלום טלי, ייתכן והזריקה תעזור לה. ממליץ לפנות בנושא לאורתופד. כ"כ ממליץ לנסות אפוסתרפיה, טיפול עם נעליים מיוחדות לשיפור היציבות של הברכיים להפחתת כאב. בנוסף חשוב לבצע פ"ג מתונה כגון הליכה רגילה אן עם מקלות נורדים, אופניים או התעמלות במיים. בהצלחה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי