קרעים בשרירי השוקיים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/03/2012 | 18:01 | מאת: חן

שלום, מזה חמישה ימים שאני סובלת מכאבים מעל כף הרגל ועד הברך- בצד האחורי הפנימי. כתוצאה מפעילות גופנית אירובית שכללה גם קפיצות חדות שכללו מתיחות באזור הנ"ל.(אני בת 23) הייתי היום אצל אורטופד הוא בדק בעזרת לחיצות ומתיחות פשוטות שונות, ואמר שזה כנראה מספר קרעים בשרירים שבאיזור, ונתן לי וולטרן אקטי גו-כדורים וכן דיקלופנק סודיום 1%- משחה. קראתי לאחר מכן באינטרנט שיש לעשות אולטראסוונד מקומי ותרגילי פיזוטרפיה לשיקום השריר. (אני מעוניינת לחזור לפעילות גופנית כמה שיותר מהר..) שאלתי היא מי אמור להפנות אותי לאולטראסוונד ולפיזוטרפיה? (התורים לאורטופדים מלאים לגמרי! במקרה היה מישו שביטל ונכנסתי היום..) ומה עוד אפשר לעשות כדי להקל, הליכה פשוטה בבית היא עיניין שלוקח זמן בצעדים קטנים במשיחת הרגליים על הרצפה.. המון תודה רבה מראש! חן

19/03/2012 | 18:07 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . בהחלט יתכן מצב של קעים קטנים בשרירי השוק . רצוי להגיע למכון פיזיותפריה על מנת להחזיר לשריר את הגמישות והכוח הנדרשים לו. הפניה למכון פיזיותרפיה נתן לקבל מרופא המשפחה . רפואה שלימה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט .

19/03/2012 | 18:20 | מאת: חן

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי