התייעצות לגבי בחירת כיסא גלגלים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

25/04/2021 | 10:51 | מאת: סיון

שלום רב, אבא שלי קיבל אישור ממשרד הבריאות לכיסא גלגלים. ובאישור רשימת הספקים ודגמי כסאות שניתן להזמין. אשמח להתייעצות - מה הדגם המועדף? על מה צריך לשים לב? invacare tracer // orthopedic caneo b nova // meyra service 3600// b&b pyro light// A&I WCDS1807P// sunrise medical guardian breezy ec 2000// ר.שעל בע"מ פריק פריק. תודה מראש!

שלום סיון, אבא שלך זכאי לביקור פיזיותרפיסט בבית להתאמת כסא גלגלים ולהכנת מפרט טכני עבורו

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי