חבלה בברך כתוצאה מתאונה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

07/03/2021 | 19:57 | מאת: תירוש

לפני כחודש וחצי העברתי תאונת דרכים הפציעה הייתה בברך ימין ועד עכשיו יש נפיחות בברך וקושי בכיפופה אבל הכאבים היותר חזקים הם בירך ובכף הרגל אך רק הברך נפגעה בתאונה בבדיקת אולטראסאונד נמצא בורסה פטלרית- נוזל בכמות קטנה ללא זרימה פתולוגית באזור זה כל שאר הבדיקה תקינה השאלה שלי היא האם הכאבים בכל הרגל אופיינים למצב זה ואם לא מה יכול להיות הגורם והטיפול המתאים בנוסף האם התרופות להורדת הדלקת לא מסוכנות לשימוש?

שלום תירוש. הכאב בירך ובכף הרגל מצריך בירור\אבחון נוסף. קשה להגיד ללא בדיקה פיזית האם זה קשור לכאב בברך. נראה פחות סביר אבל מצריך לפנות פיזיותרפיסט לאבחון וטיפול. התרופות לא מסוכנות אך לא בהכרח מועילות במצב כזה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי