כאביי גב עקב התעקמות

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

05/03/2021 | 11:53 | מאת: דנה

שלום סובלת מכאביי גב תחתון וקנקים בכל הגוף יש לציין שיש לי התעקמות קשה קושי בהליכה בשווי משקל בעמידה ניורולוגים טוענים שזה לא פרקינסון מי צריך לטפל בבעיה זאת הכאבים ההתעקמות מה זה הקנקים בכל הגוף האם לעשות צפיפות עתם מלפני שלוש שנים ירידה קלה רזה מאד

שלום דנה, ממליץ לך לפנות לפיזיותרפיסט כדי לקבל הדרכה לתרגילים לשיפור היציבה והיציבות של עמוד השדרה ובכלל. בנוסף מומלץ שיבנה איתך תכנית לפעילות גופנית במידה ואינך פעילה. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי