טיפול לכאבי ראש.....

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

04/03/2021 | 15:34 | מאת: ס

שלום האם פיזיותרפיה יכולה לעזור בכאב ראש אוקציפטלי וטריגמנלי? ולמנוע לקחת כדור שמאלחש את מערכת העצבים? סיטי מוח וMRI תקינים. האם בקופח ניתן לטפל בבעיה הזו או רק בפרטי?

שלום ס. את\ה יכול\ה לפנות לפיזיותרפיסט ולעבור אבחון מה מקור כאבי הראש. במידה ומדובר בכאב ראש על רקע צווארי או ממקור שרירי אחר כגון שרירי הלסת הפיזיותרפיסט יכול לעזור לך. מציע שתפנה לפיזיותרפיסט במכבי. במידה ויראה לנכון הוא יפנה אותך לפיזיותרפיסט שמתמחה בטיפול בלסת\פנים. רפואה שלמה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי