כאב גב תחתון מקרין לרגל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

01/02/2021 | 15:28 | מאת: עופר

צזה מספר ימים כאבי גב תחתון חזקים צד ימין מקרין לרגל וולטרן לא עוזר מתקשי בתפקוד ותזוזה נמצא במיטה

שלום עופר תוכל לרשום מה אתה מבקש בדיוק לדעת? בכל אופן ממליץ לך להתחיל לצאת מהמיטה כדי לזרז את ההחלמה. למרות הכאבים נסה בכל פעם ללכת לפחות מספר מטרים מספר פעמים ביום. כמו כן בצע תרגילים פשוטים מדי פעם במהלך היום.במיטה כגון כפיפת הברך אל הבטן, הנעת האגן והברכיים מצד לצד בשכיבה על הגב ו\או על הצד. ככל שתנוע יותר כך תחלים יותר מהר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי