התקף כאבים חזקים באזור הכתף אחרי תנועה מסוימת

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

20/01/2021 | 10:24 | מאת: ל

שלום רב, לאחרונה חוויתי התקפי כאבים חזקים באזור כתף שמאל לאחר שביצעתי תנועה לאחור עם יד שמאל כמו למשל סיבון הגב. ההתקף נמשך זמן קצר והוא מזכיר כאב של כיווץ חזק של שריר. תחושת הכאב מגיע עד המצח. בזמן התקף איני יכולה להרים את יד שמאל לצדדים. אחרי שההתקף חולף התנועה חוזרת לקדמותה. הכאב ממש חזק. ברצוני להבין מה יכולה הסיבה לכך והאם יש צורך לגשת לרופא ולמי? תודה רבה.

ל. שלום, על פי דבריך נראה שייתכן ומדובר בכאב שרירי . שריר מכווץ יכול להקרין גם לכיוון הראש. אך יחד עם זאת אין לשלול בעיה במפרק הכתף. ממליץ לך לפנות לפיזיותרפיסט ישירות. אין צורך בהפניית רופא. הפיזיותרפיסט יאבחן את הבעיה ויתן לך טיפול מתאים כולל הדרכה לתרגילים וטיפול נוסף להקלה על הכאבים. רפואה שלמה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי