פגיעה בעצם הזנב או זזה מהמקום

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

30/12/2020 | 20:36 | מאת: נופר

עשיתי אימון בטן שלא עשיתי אף פעם ופתאום הרגשתי את עצם הזנב מאוד, כמה ימים כאב לי באזור ועבר אבל מאז אני לא מפסיקה להרגיש את עצם הזנב. לא הצלחתי לעשות שוב את התרגיל בגלל עצם הזנב אני ממש מרגישה אותה וזה גם לא נעים אפילו בשכיבה על הגב, וגם כשאני יושבת. לעולם לא הרגשתי את עצם הזנב, האם הזזתי אותה מהמקום בגלל התרגיל? האם פגעתי, איך אפשר לבדוק את זה? זה לא עובר כבר כמה חודשים ומתחיל ממש להציק

שלום נופר. פגיעה באזור הזנב נגרמת מלחץ חבלתי או מתמשך ויכול להיגרם גם מכפיפות בטן על משטח קשה או מהירות. ממליץ לך להשתמש בכרית ישיבה להפחתת לחץ מעצם הזנב. יש מגוון ברשת. תהליך ההחלמה אורך חודשים ואף יותר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי