שלום הייתי אצל אורטופד מומחה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

12/09/2019 | 08:34 | מאת: יוסי

שלום הייתי אצל אורטופד מומחה, בגלל בעיות בגב, והוא אמר לי לשכב על הגב, ובדק לי את המפשעה והעביר את היד איפה שאזור האשכים איפה שהרגליים ב2 הצדדים, האם זה בדיקה שגרתית של אורטופדים לגעת באזור המפשעה ולמטה ברגליים? או שזה רופא שחיפש הרפתקאות? תודה לעונים

שלום יוסי, בדיקה גופנית לבעיית עמוד שדרה כוללת לעתים מגע בפלג הגוף התחתון - בדיקת תחושה וכוח ועוד בדיקות. על פי רוב איש מקצוע מסביר מה הוא עושה ומה מטרת הבדיקה. אין אפשרות לקבוע האם הבדיקה נעשתה באופן סביר והולם לבעיה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי