היחלשות אצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

03/08/2019 | 15:58 | מאת: שלומית

שלום רב, יש לי החלשות של אצבעות כף הרגל עשיתי את כול הבדיקות כולל צילומים אולטראונד וEMG הכול יצא ,תקין, גם בדיקת נירולוג תקינה,אין לי כאבים ויש לי תחושה הבעיה היא בנהיגה שאין לי מספיק יכולת לגייס את כף הרגל והאצבעות לדווש(גז וברקס) בנהיגה במכונית מה דעתך? תודה למענה שלומית

שלום שלומית ממתי החולשה? האם ביקרת אורתופד? האם נלווים לכך תלונות נוספות? אין לי מספיק מידע לתת לך תשובה וצריך להמשיך את הבירור

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי