כאב ממושך בכתף מימין שמקרין לאטרך העורף

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

05/12/2018 | 08:15 | מאת: כאב בכתף ימין

בצילום רגיל יש בקצה הכתף מין חלל שחור בבורסה.וחלק מהקרע וחדר לגיג.ארקטקסיה 90 ל14 יום ופיזיותרפיה.שחקנית כדוררשת ובמהלך ניסיון מסירה הרגשתי מין זרם.לפני 4 שנים היה קרע קטן 0.4 ועברתי הרבה טיפולים. אני מתאמנת בסטודיו סי ומורה לספורט בת 61.שבועיים חא עשיצי םיזיותרםיה ולקחצי כדטר והיתה הטבה שיכולתי לנקות בית. ולאחר טיפול בםיזיוצרפיה חזרו הכאבים בצואר ובצד שנאל בשכם והרגשה שהשכם מושכת וכאב בעורף.וב10.12 אעשה אולטראסאונד.איך ממשיכים

שלום, החלק החשוב כאן זה האבחנה האם מדובר בכאב על רקע צווארי או על רקע קרע בגיד בכתף? הפיזיותרפיסט אמור לעשות את האבחנה ולתת לך טיפול שמתאים כולל תרגילים מתאימים. בנוסף יש להעזר בבדיקות כגון אולטרסאונד כתף. יש להעזר בסבלנות ולהגיע לפיזיותרפיסט באופן קבוע ולבצע את מה שנדרש ממך. בהצלחה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי