שבר תלישה וניתוק של גיד באצבע כף יד

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

30/11/2018 | 10:34 | מאת: עומרי

לפני שבוע וחצי נפלתי על האצבע במיון אחרי צילום אורטופד אמר לי שזה שבר תלישה וולרי זעיר וזה אמור לעבור עד 3 שבועות אחרי שבוע וחצי האצבע המשיכה להיות נפוחה קצת ואני לא מצליח להזיז אותה זה גורם לי כאב נורא פניתי שוב לצילום ובצילום השני רופא משפחה אמר שיש לי גם ניתוק של הגיד אני רציתי לדעת אם אני יכול להתחיל לעשות לעמי פיזוטרפיה או שזה מוקדם ואם כן מה הכי טוב לעשות ? בתדה מראש

שלום, יש להתייעץ עם אורתופד תחילה ולקבל ממנו הפניה לפיזיותרפיה במידת הצורך

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי