מכונים פרטיים בהסדר עם הקופה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

01/02/2012 | 14:56 | מאת: רונית

שלום, פניתי למכון הפיזיותרפיה של הקופה באיזור מגוריי (ראשון לציון) לשם התחלת טיפול. אמרו לי שהתור הקרוב ביותר אליהם הוא רק באמצע מרץ אבל הבנתי (ממה שנאמר לי) שיש גם מכוני פיזיותרפיה פרטיים שבהסדר עם הקופה שאליהם אוכל לפנות באותו מחיר. שאלתי היא היכן אני יכולה למצוא רשימה של מכונים כאלה?

01/02/2012 | 15:06 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . הכתובת לקבלת המידע היא הסניף שלך. פני למזכירות הסניף או למנהלת מכון הפיזיותרפיה ותקבלי תשובה מהירה ומלאה . רפואה שלימה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט.

שלום רונית, את יכולה לפנות ישירות למזכירות מכון הפיזיותרפיה של מכבי בראשל"צ וייתנו לך את הפרטים בנדון. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי