גיד מקוצר בכף היד

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

09/01/2012 | 17:07 | מאת: א'

יש לי בעיה באצבע האמצעית בכף יד ימין , איבדתי את היכולת לקפל אתה עד כדי יצירת אגרוף שלם והיא בולטת מעט החוצה לעומת האצבעות האחרות, כנראה מדובר בגיד שהתקצר, האים ישנו פיתרון פיזיוטרפי?? האים ניתן להשיב לה את התנועה המלאה או שאין טעם אפילו לנסות??

09/01/2012 | 17:38 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . חסר לי מידע על מנת לענות: כיצד הגעת לאבחנה של גיד מקוצר? עשית הדמיות לבירור הממצא? כמה זמן המצב קיים ואיך התחיל? האם הופנת לפיזיותרפיה ? האם יש כאב בנסיון לכופף והיכן הכאב ? פרט לי תשובות ואנסה לעזור . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

09/01/2012 | 19:07 | מאת: א'

המצב קיים בסביבות השמונה שנים כתוצאה מניתוח באצבע במהלכו סובבו חלק מסוים באצבע , אחרי הניתוח הייתה לי תנועה והיה לי סד עם גומייה בכדי לשמור על תנועה שלא תהיה התנונות, אך לא המשכתי עם השימוש בסד ופיזיוטרפיה שהופיניתי אליה בזמנו וכיום המצב הוא כפי שהיה לפני 8 שנים , הסגירה של האצבע חלקית בלבד ואינני יכול לאגרף לחלוטין את כף ידי

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי