פיזיוטרפיה כף היד

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

06/01/2012 | 21:50 | מאת: עדו

שלום, אמי עוברת פיזיוטרפיה למניעת נפילות וטיפול ברעד שיש לה לעיתים בכף היד. הבנתי כי יש איזשהו כדור (מרקם ספוגי) עמו היא מטופלת ביד, והציעו לה לרכוש אותו . אשמח לדעת איך נקרא הכדור הזה והיכן ניתן לרכוש אותו.

08/01/2012 | 08:40 | מאת: ירון טילינגר

שבוע טוב . כדאי לשאול את הפיזיותרפיסטית המטפלת איך נקרא בדיוק המוצר שמומלץ לרכוש .המגוון גדול ויש גם רמות קושי שונות בין מוצרים באותה סדרה . בקש מידע מדוייק על מנת לרכוש מוצר מתאים. ככול הנראה תוכל למצא את המוצר ב"חגי מכשור רפואי" ממנו אני קונה את הציוד הרפואי.טלפון- 048411003 . חנות נוספת גדולה - "אנרג'ים " ( תוכל לראות אתר נוח עם מוצרים שלה בגוגל. בהצלחה ורפואה שלימה ! ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי