זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/12/2016 | 10:45 | מאת: אלי

שלום דוקטור. בן 56 בריא בדרך כלל לא נוטל תורופות אחרי סקס והוצאת זרע סובל מחולשה וכאבים במפרקים חוסר אנרגיה ושחור מתחת לעיניים. ורק לאחר יומיים מתחיל לחזור לעצמי.הסיפור הזה כבר נמשך במשך כעשרים שנה. אשח לדעת מה הסיבה לדעתך. ואיזה רופא על לפנות בכדי לטפל בבעיה. ברצוני לציין שהבעיה לא קושרה להתעייפות מהסקס אלה קשורה רק לזרע. תודה אליהו

03/01/2017 | 14:23 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

אליהו שלום. שאלה קשה שאלת. אנא שאל את רופא המשפחה שלך מה הוא חושב בעניין.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר