בדיקת ביוץ וחום השחר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/10/2016 | 15:43 | מאת: ליאורה

מנסים להיכנס להריון, חצי שנה אחרי גלולות, חודש קודם עקבתי באמצעות חום השחר, היתה עליה ביום ה18 וקיבלתי וסת כעבור 10 יום nzhvuh vgkhv cjuo/ החודש בדיקת ביוץ (ביתית) חיובית התקבלה ביום ה 14 ועלית חום השחר ביום ה 18, וסת כעבור 10 ימים מעלית החום. א. מה המשמעות של הפער בין הבדיקת ביוץ וחום השחר? ב. מה עלי לעשות הלאה?

30/10/2016 | 15:08 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

את זקוקה ליעוץ של רופא גניקולוג, המתמחה בפריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר