סיכויי הזרעה לאחר IVF

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/07/2016 | 14:45 | מאת: נועה

שלום פר' בר טוב, לבעלי יש זרע חלש מורפולוגיה 6%, (אצלי הכל בסדר אני בת 31.5 ובעלי 34)) לפני 6 שנים התחלנו בטיפולי פוריות -הזרעות וחמש הפריות שלא צלחו(באסותא,מדיקל סנטר ואסף הרופא), בהפריה השישית עשינו עם המעבדה שלך ואסותא ראשל"צ והצליח וכיום יש לנו שני ילדים ב"ה . לפני חצי שנה ניסינו שוב גם עם המעבדה שלך ולא הלך -(מתוך 9 ביציות הופרו 6 העוברים היו חלקם דרגה 1 תאים בין 7-8 ודרגה 2 תאים בין 6-7.. ) , כיום אני רוצה לעשות הזרעה טבעית ללא הורמונים עם המעבדה שלך, בררתי אתכם ואמרו לי שיעשו לנו השבחה מחמירה . אשמח מאוד לשמוע את דעתך האם שווה לנסות? והאם יש מצב שזה יצליח ? וגם למה לפי דעתך המקצועית ההפרייה האחרונה שעשינו במעבדה שלך לא הצליחה בשום החזרה (הרופא החזיר לי 2 עוברים כל פעם)? יש איזשהו בירור מסוים או בדיקה מסוימת שכדאי לבדוק ? אשמח מאוד לדעתך המקצועית ! ותודה על השליחות שלך לעזור לנשים להביא ילדים לעולם!

27/07/2016 | 16:17 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

תודה לך עבור המחמאות, בדי לענות לשאלותיך יש לבצע 2 בדיקות : 1 . נוכחות אפשרית של וריקוצל באמצעות דופלר אולטרה סאנד. 2. לבדוק האם יש זיהומים בזרע באמצעות תרבית זרמה אצלנו. לאור התוצאות נוכל אולי להצליח גם בהזרעות

28/07/2016 | 13:03 | מאת: נועה

סליחה שלא רשמתי את המידע, אבל בעלי עשה ניתוח וריקוצלה בשנת 2010 כיון שבאולטרא סאונד מצאו לו שני ורידים מורחבים, לפני הניתוח היה לו 1% ופעם 2% מורפולוגיה ולאחר הניתוח נהיה 6 % מורפולוגיה .. לגבי התרבית בשנת 2011 שעשינו במעבדה שלך בדיקת זרע התרבית יצאה שלילית, לאור הנתונים הללו, לפי דעתך האם יש סיכויי להזרעה? אני לא רוצה לבזבז לי את הזמן סתם על הזרעות ומצד שני אני לא רוצה את ההפריות עם ההורמונים, לכן דעתך מאוד תעזור לנו להחליט ...

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר