ויטמינים\ תוספי תזונה שצריך לקחת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

09/06/2013 | 15:44 | מאת: טלוש

שלום, ברצוני להפסיק ליטול גלולות בערך בסוף אוגוסט, יש לי תור לרופא נשים רק באמצע יולי ולכן אני שואלת כאן. האם ישנם תוספי תזונה\ ויטמינים שאני צריכה לקחת כבר מעכשיו כמו חומצה פולית לדוגמא? תודה רבה! :)

13/06/2013 | 16:29 | מאת: ד"ר משה רויבורט

התוסף היחיד לגביו קיימת אחדות דעים בדבר נחיצותו הוא חומצה פולית.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר