מחפשת מרפאה למעקב והזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/03/2013 | 19:47 | מאת: בת 42

שלום ד"ר, אני לא מצליחה דרך זימון התורים של מכבי לאתר מרפאת פיריון, אבל אני קוראת באינטרנט שאתה מנהל את מרפאת הפיריון של מכבי בהדר יוסף. האם במרפאה אפשר לעשות מעקב זקיקים בלבד עם הפניה לבית החולים להזרעה (מתרומה)? האם אתם בכלל עושים הזרעות או רק IVF? למה הפקידות בקופה לא יודעות לאן להפנות?

24/03/2013 | 20:49 | מאת: בת 42

מחזור סדיר בד"כ - 26 יום (דייקן כמו שעון שוויצרי) מחזור קודם 11/2. מחזור אחרון 16/3 (איחור של 8 ימים). פרופיל הורמונלי ב-18/3: Prolactin - 318 mIU/l LH - 3.6 IU/l FSH - 11.8 IU/l Estradiol (E2) - 162 pmol/l Progesterone - 1.9 nmol/L Testosterone Total - 1.5 nmol/L קטן מ- מתחילת המחזור ועד היום כאבים חזקים בצד ימין, משהו שקורה לי מדי פעם, וביחד עם הרופאים הסבירות הייתה שזה דרכי השתן. היום אולטראסאונד (9 ימים אחרי המחזור המאחר) - ציסטה בגודל 23 מ"מ, צלולה - בשחלה ימנית. הטכנאית חשבה שזה ביוץ, אבל כשאמרתי לה שעברו רק 9 ימים, היא העלתה השערה שזו ציסטה והיא המקור לכאבים. אני יודעת שזה גודל קטן יחסית שלא אמור לכאוב (או שאני טועה), אבל אולי היא הייתה גדולה יותר בימים האחרונים, ועכשיו יש קצת הקלה גם בכאבים. מצד שני אני תוהה האם בגלל האיחור במחזור זה בכל זאת יכול להיות ביוץ (זקיק של 23 מ"מ זה המון, לא?) הסיבה שחשוב לי לדעת היא שאני מנסה מהחודש לעקוב אחרי הביוץ שלי לקראת הזרעה. ד"א - בדיקות חום שהתחלתי רק עכשיו - אתמול 36.5, היום 36.3. לא יודעת אם רלוונטי. אשמח לדעתך. תודה

08/04/2013 | 12:40 | מאת: ד"ר משה רויבורט

במסגרת מרפאת פריון בהדר יוסף ניתן לבצע בירור גורמי אי הפריון וכן נעשים כל סוגי הטיפולים - החל ממעקב זקיקים עם ביוץ טבעי, עבור לטיפולי פריון עם איקקלומין או זריקות גונדוטרופינים, וכלי בטיפולי הפריה חוץ גופית (IVF).

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר