זריקת דקפפטיל

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

03/03/2013 | 10:26 | מאת: מ

שלום, התחלתי ללכת לרופא פיריון בגלל שלא הצלחנו להכנס להריון עקב שחלות פוליציסטיות. לאחר חודש של תגובת יתר עם איקוקלומין והפסקת הביוץ בשל חשד לגירוי יתר שחלתי, הוחלט להוריד את המינון של האיקוקלומין החודש לחצי כדור ביום למשך 3 ימים מהיום החמישי של המחזור. קבלתי מרשם נוסף לזריקת דקפפטיל בהתאם למעקב זקיקים. הבנתי שהזריקה מעקבת את הביוץ, האם זה הגיוני לקחת אותה? לא מתוכננת הפריה חוץ גופית או הזרעה. תודה רבה, מ

07/03/2013 | 10:53 | מאת: ד"ר משה רויבורט

זריקת הדקפפטיל ניתנה קרוב לוודאי במקום האוביטרל (זריקה להשראת ביוץ) על מנת להימנע מגירוי יתר שחלתי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר