איכות זרע ו-IVF

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/02/2013 | 19:47 | מאת: סופר גירל

ד"ר רויבורט שלום , האם לכאורה שמשתמשים בזרע של תורם (שאמור להיות מעולה) סיכוי ההצלחה למחזור IVF הורמונלי עולים (לכ-25%) בניגוד לשימוש בזרע שאיכותו נמוכה (שנמצא מתאים רק ל-IVF) או שמא איכות הבציות היא שקובעת את סיכויי ההצלחה? תודה, סופר גירל

25/02/2013 | 09:38 | מאת: ד"ר משה רויבורט

גם כאשר איכות תאי זרע פחות מאופטימלית ניתן להתגבר על כך ע"י ביצוע מיקרומניפולציה. לאור זאת סיכויי ההצלחה של טיפולי IVF תלויים בעיקר באיכות הביציות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר