ביוץ ואוביטרל

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/02/2013 | 19:04 | מאת: י. בן שבת

שלום רב. בת 33, עברתי 2 הזרעות שנכשלו, בעוד יומיים השלישית. האם יש סיכוי שבין מועד בדיקת ההורמונים והזקיקים היום בבוקר (8:00), לבין מועד הזרקת אוביטרל (21:00) - יחל ביוץ עצמוני? איך אפשר לדעת שלא פספסנו את הביוץ העצמוני והאם לא עדיף לעשות את ההזרעה ליתר בטחון לאחר 24 שעות ולא 36 שעות ממתן האוביטרל?

20/02/2013 | 08:15 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בדיוק לשם כך התזמון מתבסס על שילוב של מעקב זקיקים ובדיקות דם.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר