ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/01/2013 | 20:00 | מאת: קרן

שלום. 1. קיבלתי היום מחזור (הפרשות חומות). ממתי אני מתחילה לחשב את תאריך הביוץ- מיום שיש דם או מהיום? 2. בחודש הקודם פיספסתי את הביוץ (יצא על שישי או שבת). האם ייתכן שרק לאחר כ- 22-23 ימים היה לי ביוץ? 3. האם הזקיקים מגיעים לגודל המתאים ואני אזריק אביטרל אז בעצם הביוץ מוקדם למרות שאני מבייצת מאוחר? כלומר זה מזרז את הביוץ הטבעי שלי? תודה מראש על השאלות המרובות.

24/01/2013 | 11:55 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מתיחסים ליום הראשון של הדימום כיום ראשון של הווסת. הביוץ יכול בהחלט להתרחש גם ביום ה-21-23 של המחזור. אם מזריקים אוביטרל על גודל זקיק 18-20 מ"מ ניתן להקדים את הביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר