מודאגת מאוד..

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

07/01/2013 | 08:34 | מאת: מירב

שלום רב, אני בת 31 נישאתי לפני כחצי שנה ומאז אני מנסה להקלט להריון אני בחורה בריאה לא מעשנת ללא עבר של מחלות , רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבצע בדיקות שגרתיות כמו אולטראסאונד גניקולוגי שנעשה בתוך הנרתיק ונמצא תקין לפי הרופאה ובדיקות דם הורמונליות שלפי הרופאה איני מבייצת מספיק שאלתי היא ממה נובע חוסר ביוץ מאיזה סיבות ? האם זה קשור לגילי ? ואשמח לקבל ממך כמה טיפים לכניסה להריון . תודה רבה,מירב.

07/01/2013 | 15:08 | מאת: ד"ר משה רויבורט

היעדר ביוצים אינו קשור בהכרח לגיל האישה ויכול לנבוע מהפרעה הורמונלית/מטאבולית , שקרויה "שחלות פוליציסטיות".

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר