האם יש צורך בהיסטרוסקופיה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

01/01/2013 | 11:53 | מאת: mikey

שלום, אני מנסה להיכנס להריון כבר שנה וחמש עשו לי אולטרסאונד לפני שבוע וגילו לי אנדריומטה בשחלה השמאלית וממצא ציסטי בגודל 17*17*28 בצוואר הרחם שממוקם במרכז התעלה הרופא שלי הפנה אותי להיסטרוסקופיה כדי לבדוק את זה וכי הוא לא יודע אם קטטר של הזרעה יצליח לעבור בצוואר הרחם בעקבות הממצא אני מפחדת מההיסטרוסקופיה, ורוצה לדעת האם זה הכרחי? האם כדאי לנסות קודם הזרעה ללא הורמונים ולראות אם הקטטר עובר או לעשות ישר היסטרוסקופיה, ובמידה ועשיתי היסטרוסקופיה ויש משהו והם מוציאים במקום, האם זה לא יכול בטעות לגרום לנזק בצוואר הרחם או לשלפוחית השתן? אודה לתשובה

04/01/2013 | 10:50 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני יכול לתת לך תשובה מושכלת רק על סמך התאור שלך ומבלי לראות את ההמצאים של הבדיקות שעברת.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר