תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/12/2012 | 13:30 | מאת: חני

שלום דוקטור, בעלי עשה בדיקת זרע ואלו התוצאות: משך זמן הימנעות: 5 ימים צבע:צהבהב צמיגות:norma ph:7.2 נפח: 11 מ"ל ריכוז: 12 כפול 10 בחזקת 6 למ"ל תנועה: 33% סוג תנועה: פרוגרסיבית 33% מקומית 0% ללא תנועה %67 לויקוציטים: 0 אגלוטינציה: שלילית Total Motile count: 44 X 10^6 בדיקת מבנה לבי WHO: תאים תקינים: 7% פתולוגית ראש: 88% פתולוגית זנב: 5% האם הבדיקה תקינה? אם לא, כיצד ניתן לשפר את איכות הזרע? תודה

02/01/2013 | 15:37 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מלבד נפח נוזל הזרע, אשר חורג משמעותית מהנורמה (11 מ"ל?!) - איכות הזרע טובה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר