גונדרופינים למבוגרת - 44

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/12/2012 | 22:42 | מאת: טלי

שלום ד"ר! האם לאור נסיונך, יש סבירות שאם מנופור לא "עבד" כ"כ טוב, יש טעם לעבור לגונדרופינים אחרים? הבנתי שהורמון שלקחתי עם LH.., האם גונאל F עדיף? או עדיף לדבוק באותו מנופור (מינונים מקסימליים נוסו), אבל דקפפטיל מדי כנראה משפיע גם...? (מה תפקיד דקפפטיל)

19/12/2012 | 09:01 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ניתן להגיע לשום מסקנה על סמך מחזור טיפול אחד. יחד עם זאת יש להבין שבגיל 44 הסיכויים לקבל תגובה שחלתית "מדהימה" אינם גבוהים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר