סיכוי להריון מרובה עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

29/11/2012 | 17:58 | מאת: דנדן

שלום ד"ר, אני בטיפולי פוריות. החודש גילו שיש לי יותר מדי זקיקים בעקבות זריקות פיוריגון ואני לא עושה הזרעה החודש. בחודש הקודם גם היה אותו סיפור אז הורידו לי את הטיפול החודש ועדיין זה מאוד גבוה היו לי 5 זקיקים בין גודל 14-16 + אחד בגודל 17 הרופא אמר לי בנוסף שגם אסור לי לקיים יחסים טבעיים מכיון שיש סיכוי להריון מרובה עוברים, ונתן לי תרופה לקחת ואמר שהמחזור יגיע בעוד שבועיים ואז לחזור לטיפול התרופה נקראת דופסטון. ברצוני לשאול: 1. מה זה הכדור הזה? מה מטרתו? 2. האם כדאי לי בכל זאת לנסות לקיים יחסים ולקחת סיכון? כי מה באמת הסיכון כבר גבוה פה? הרי סה"כ יש אחד מוביל שהוא 17, כל השאר שהם 14 15 16 קטנים מידי והרי במילא אני לא נקלטת כבר שנה וחצי כמעט. אז כדאי לי לקחת את הסיכון? ובמידה ונגיד איקלט-אין אפשרות לעשות דילול עוברים? 3. האם התרופה הזו בעייתית מבחינת כניסה להריון או הפלות, כלומר - אם אחליט בכל זאת לנסות טבעי - האם בכלל מותר לי בגלל הכדור? תודה לך

05/12/2012 | 15:56 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ים עקב הסיכון הרב הכרוך בגירוי יתר שחלתי והריון מרובה עוברים ו

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר