fsh וtetosterone נמוך

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

28/11/2012 | 10:16 | מאת: יונתן

שלום אני גבר בן 21 ואלו תוצאות בדיקותיי: total testosterone : 250 -950 אצלי 417 ng/dl fsh : 0.8 -11 אצלי 1.8 miu/ml lh: 0.7 - 9.5 אצלי 4.5 ראיתי שטווח הערכים משתנה במעבדות שונות וישנם אתרים שממליצים fsh מינימום 1.5 (תוצאה שממש קרובה לתוצאה שלי ) ורב הגדול של האתרים בחול ממליצים לפחות 3(מה ששם אותי מחוץ לטווח.בנוסף ראיתי ב ynet שהם ממליצים טסטוסטרון בין 437-740 (מה ששוב שם אותי מחוץ לטווח ) לכן רציתי לשאול: 1. האם יש סיבה להיות מודאג וכדאי לעשות עוד בדיקות ? 2. האם נתונים אלו יכולים להראות על בעיית פוריות שיכולה להיות לי בעתיד? תודה.

05/12/2012 | 15:43 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בעית פוריות של גבר נקבעת על פי איכות הזרע ולא על פי שום קריטריון אחר.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר