בטא גבוהה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

26/11/2012 | 19:50 | מאת: דנה

אני 17 יום אחרי החזרה 3 עוברים. בטא לאחר 12 יום 315 אחרי 5 ימים 2170. אני לוקחת אנדומטרין פעמיים ביום ועד לאתמול לקחתי אספירין 1 ליום.האם זה מעיד על תאומים או שלישייה? והאם מותר לי לקיים יחסי מין או לחכות עד לבדיקת הדופק?

05/12/2012 | 13:49 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ערכי הבטא הגבוהים יכולים בהחלט לרמז על הריון מרובה עוברים, אך התשובה הסופית תתקבל רק לאחר ביצוע בדיקת אולטראסאונד ראשונה בשבוע 6-7 להריון. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר