שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/11/2012 | 16:18 | מאת: אדל

שלום , יש לי שחלות פוליצסטיות , מטופלת באיקקלומין , שני כדורים למשך חמישה ימים . מעקב זקיקים שעשיתי לפני כמה ימים הראה זקיק של 14 ממ. היום עשיתי שוב , הזקיק לא נראה שם שוב , במקומו יש אחד של 12 אבל רירית הרחם התעבתה ל-10 מ"מ . איך זה ייתכן בעצם ? יכול להיות שקצת גדילת הזקיק לא בהכרח קשורה להתעבות רירית הרחם ? תודה , אדל

29/11/2012 | 09:00 | מאת: ד"ר משה רויבורט

קרוב לוודאי שהזקיק שנצפה לפני מספר ימים כבר בייץ. האם עשית במקביל גם בדיקות דם?

29/11/2012 | 10:40 | מאת: adel

לא .. לא עשיתי בדיקת דם . לבינתיים עשיתי עוד מעקב זקיקים ולא היה זקיק נורמלי .. וגם הרירית ירדה ל7 ממ .. הרופא מטפל אמר לחכות למחזור .. זקיק יכול לבייץ גם כשהוא לא מגיע לגודל המתאים ? המון תודה, אדל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר