הריון חוץ רחמי ומחזור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/11/2012 | 09:46 | מאת: לימור

בוקר אור (שוב אני) 24/9 זריקת מתוטרקסט, 1/11 בטא 4, ב 8/11 בטא קטן מ-2 (לאורך כל הזמן היו הכתמות קלות-עד קבלת המחזור) אתמול 24/11 החל דימום, כנראה מחזור האם יתכן ש 16 יום מאיפוס הבטא יהיה מחזור? האם תקין והאם זה אומר שסוף סוף הציר ההורמנלי בדרך הנכונה? תודה ויום נפלא

29/11/2012 | 08:21 | מאת: ד"ר משה רויבורט

כן, זה בהחלט אפשרי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר