תוצאות סקר שליש ראשון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/11/2012 | 16:59 | מאת: יעל

שלום ! בהריון טבעי ביצעתי שקיפות עורפית ובדיקת דם , התוצאות : תסמונת דאון - לפי הגיל 1:900 לפי הגיל והבדיקות : 1:3200 טריוזמה : 1:10000 לגביי תסמונת דאון - האם יש חשש? התוצאה נקראת נמוכה? בהריון הקודם זה היה 1:7200 ולמרות זאת ביצעתי מי שפיר סתם בגלל שהייתי לחוצה, והכל יצא תקין כמובן, אבל אני לא בעד הבדיקה הזו בהריון הזה, האם אני חייבת לאור הנ"ל? אודה על דעתך ! תודה מראש.

25/11/2012 | 12:55 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הבדיקה תקינה ומצביעה על סיכון נמוך מאוד לעובר עם תסמונת דאון (1:3200).

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר