האם השלב הבא הוא איקקלומין?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/11/2012 | 09:27 | מאת: תומר

שלום אני פוליציסטית בת 28. מנסה להרות. פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור אחרי פרימולוט נור: פרולקטין 192 mIU/l LH 8 IU/l FSH .6.5 IU/l אסטרדיול 173 pmol/l טסטוסטרון קטן מ 1.5 nmol/L DHEA 6.84 micmol/l Hydroxyprogesterone-17 2.5nmol/l מעקב זקיקים שלצערי הרב עשיתי רק ביום ה19 זקיקים קטנים מרובים ב2 השחלות, רירית 7מ"מ וביום ה 21 עשיתי בדיקת פרוגסטרון 2.1 nmol/l הולכת לרופא המטפל שלי בקרוב, רציתי לשאול האם זה מתבקש מתוצאות הבדיקות שהשלב הבא הוא אכן איקקלומין או שיש עוד אפשרויות טיפול? תודה רבה

23/11/2012 | 11:12 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הבדיקות מעידות שאינך מבייצת ומחזקות את האבחנה של שחלות פוליציסטיות. במצב זה אכן נהוג להתחיל בטיפול עם איקקלומין.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר