התעייצות דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

12/11/2012 | 17:42 | מאת: איה

ערב טוב, לאחר 2 הפלות לא רצויות, האחת ללא תמיכה הורמונלית והשניה בתמיכה הורמנלית שגרמה להריון מחוץ לרחם ומזלי שהיה דימום לבד ולא הסתבכתי בניתוח, וקיבלתי זריקה להמסת מה שנשאר....שנה לא פשוטה של עצב והתמודדות בתרומת זרע. כעת עם בן זוג, מנסה בצורה טבעית , הרופא המליץ ללא הורמנים, רק עם אוביטרל לפני ביוץ,שני נסיונות כשלו ואני מחכה לטיפול IVF אם כי מאד מעוניינת להצליח בצורה טבעית, האם לקחת הורמנוים בכל זאת, איזה אתה ממליץ בבקשה,בפעמים הקודמות , אחרי ההפלה הראשונה קיבלתי גונל אפ, ונירות אבל זה לא עזר ככ, כפי שציינתי, היה הריון מחוץ לרחם, אשמח בבקשה לעזרתך, אני דואגת לתזונה נכונה, ועושה ספורט בשבועים לפני הביוץ...אנא עזור לי לדעת מה כדאי, תודה איה

13/11/2012 | 09:29 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ניתן להמליץ על סוג הטיפול ובאיזה תרופות להשתמש רק על סמך הנתונים שמובאים בפורום. לשם כך עלייך להתיעץ עם מומחה פריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר