קשיים בהליך החזרת עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/11/2012 | 12:36 | מאת: ע

שלום, אני בת 35.5, ללא ילדים, נמצאת בתהליכי IVF.יש לי עוברים מוקפאים ועברתי שתי החזרות שהיו לא פשוטות וללא הצלחה. מבנה צוואר הרחם שלי כנראה בעייתי ובשתי ההחזרות היה קושי רב בהחדרת העוברים באמצעות קטטר ונאלצו להשתמש במכשור להרחבת הצוואר. התהליך מלווה בכאבים והתכווצויות בבטן התחתונה במהלכו וגם מס' שעות לאחר מכן. רציתי לשאול, 1. האם קושי זה יכול להסביר את אי הקליטה? 2. האם יש שיטות נוספות להתמודד עם הבעיה ולהשתמש בטכניקת החזרה אחרת (אציין שגם בעת שלב ההזרעות תמיד היה קושי בהליך עצמו). תודה מראש על התשובה

11/11/2012 | 08:37 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אפשר לבצע את ההחזרה בהרדמה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר