שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/06/2011 | 22:41 | מאת: אבי

כיצד ניתן לחזק ספירת זרע נמוכהה והוא חובהה לקחת כדורים וזריקות לפיריון ומה התופעות הלוואי של הטיפולים ואחוזי הצלחה ומה השפעות לאישתי במה זה עלול להשפיע עליה

23/06/2011 | 00:01 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לגבי דרכים לשיפור איכות הזרע - זה תלוי בגורמים שהובילו לירידה באיכות. הפסקת עישון, אורחות חיים בריאים, וכו' - הם תנאי ראשון במעלה. ישנם מקרים, כאשר הגבר מאובחן כסובל מהרחבת ורידי האשך (וריקוצלה), בהם מומלץ לבצע ניתוח של תיקון הוריקוצלה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר