כאב בפות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

07/05/2012 | 23:18 | מאת: דנה

ילדתי לפני שבועיים ובימים האחרונים אני חשה בכאבים בפות ותחושת נפיחות. בעיקר בזמן קימה משכיבה. אין צריבה בשתן ואין כאבים נוספים. נראה שהתפרים כבר החלימו. האם זה טבעי? ותוך כמה זמן זה אמור להיעלם?

10/05/2012 | 08:45 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני יכול לקבוע במה המדובר ללא בדיקה. ממליץ לפנות לבדיקת רופא נשים מטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר