פוריות הגבר בקדחת ים תכונית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/08/2020 | 00:44 | מאת: רויטל מור

ברצוני לדעת מה הסיכוי לפגיעה בפוריות בהיותי לוקח כדור בשם קולכיצין? האם רק ממינון מסויים יש חשש לפגיעה? אני נוטל כדור זה כבר 22 שנה. שואלת עבור בני.

שלום רב מהספרות לא ברור מהי הפגיעה ואם בכלל. בבוא הזמן ניתן לערוך בדיקות זרע לבן. מאחלת בהצלחה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר