זרע תוצאות בדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

29/07/2020 | 15:33 | מאת: עדידי

שלום רב, בעלי עשה בדיקת זרע נוספת ברקע ילדה בת 7 בהריון טבעי ובעקבות בעיית זרע התחלנו הפריות חוץ גופיות .כעת אחרי 2 הפלות ועכשיו אחרי החזרת עובר .... רצינו לדעת את מצב הזרע (עשה המעבדה שונה ) הרן במצב ממש לא טוב?האם מלבד זריקות הקלקסן שאני עושה יש קרישיות הזרע עלול לגרום להפלות למרות שעושים איקסי נשמח להערכה על מצב הזרע ומה ניתן לעשות תודה רבה

עדידי שלום רב צר לי על דרך החתחתים שאתם עוברים. אכן בהחלט יכול להיות שלזרע יש השפעה על הארועים שעברתם. ניתן לבצע במעבדתנו בדיקה יחודית, באמצעותה ניתן לאבחן את תאי הזרע בהגדלה של 6300X . בדיקה זו תיתן מידע נוסף לגבי האפשרות למצוא תאי זרע תקינים בהגדלה של X6300 במקביל לשאיבה. ביום השאיבה אנו עושים מיון בהגדלה של כ6000X לתאי זרע ומביאים אותם למעבדת הIVF לצורך הזרקה לביציות. למעשה אנחנו מאבחנים בבדיקה זו, בעיקר את התאים הטובים יוןתר שבתנועה החשובים להפריה. נשמח לעמוד לרשותך ולעזור, הטלפון למעבדה : 0959041904 הכי טוב לכתוב הודעת ווטספ או למייל האישי שלי המופיע בחתימה ואז נחזור אליך טלפונית. מאחלת לך המון הצלחה ותתאזרי בסבלנות ואנרגיות טובות. ד"ר יונה ברק Yona Barak PhD, MSc, BSc, BEd Alpha – Scientists in Reproductive Medicine Honorary Board Dr Yona Barak Laboratories LTD Email: [email protected] Fax: +972 153 544 938 417 ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר