אני בן 21 עשיתי בדיקת זרע לפני יומיים והגיעו תוצאות אני אשמח לקבל חוות...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/07/2020 | 15:11 | מאת: חלבי

אני בן 21 עשיתי בדיקת זרע והנה בתשובות אשמח לקבל תשובה ופתרונות וחוות דעת אודה לך נפח = 4מ ל צבע=תקין צמיגות=תקינה אגלוטנציה=אין Ph=7.8 ריכוז 10^6-*6 סה כ תאי זרע 10^6=*24 תנועה כללית =67% תנועה פרוגרסיבית טובה ובינונית=50% תנועה פרוגרסיבית איטית 17% תנועה לא פרוגרסיבית=0% תאים עגולים =0 תאי זרע תקינים=4% סיכום Oligozoospermia

שלום לך אתה בחור צעיר ועל פניו נראה שמספר תאי הזרע נמוך מגבולות הנורמה. במקרה כזה הייתי מציעה לך לחזור על הבדיקה. נשמח לעמוד לרשותך במעבדה שלנו: 054-904-1-904. ניתן גם להשאיר פרטים מזהים בווטספ (ש+ת.ז) ונחזור אליך. הבצלחה ד"ר יונה ברק

שלום לך אתה בחור צעיר ועל פניו הבדיקה מראה על מיעוט זרע. במקרים כאלו הייתי ממליצה לחזור על הבדיקה. נשמח לעמוד לשרותך במעבדתנו: טלפון: 0549041904 בהצלחה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר