תוצאות בדיקת זרע - פענוח

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/06/2020 | 18:27 | מאת: Daniel cohen

שלום, אשמח לעזרה בפענוח תוצאות בדיקת זרע. יש לציין שתחילת הזרע שהופרש לא נכנס לכוס הבדיקה, בעלי אמר שההתחלה עפה החוצה. צבע - אפור עכור זמן התנזלות - 30 דק' בטמפ החדר נפח - 1.8 סמ"ק צמיכות-צמיג, אין גושישים PH - 9 ריכוז/סמ"ק - 52 מליון סה"כ זרעונים - 93.6 מליון 57% בתנועה התפלגות התנועה (%) - מקומית 40%, סיבובית 36%, פרוגרסיבית 24%. מהירות פרוגרסיבית ממוצעת 24 מיקרו לשניה % הנורמאליים לפי קרוגר - 4 ריכוז תאים עגולים/סמ"ק- 0.9 מליון תיאור - קטנים ובינוניים במימדים אגלוטנציה - אין תיאור -N/A מה שבעיקר הלחיץ אותי זה אחוז התאים הנורמאליים שיצא 4%, והPH הגבוה, האם זה בעייתי??? תודה מראש.

מי שיכול לתת לך תשובה אובייקטיבית זוהי המעבדה שבדקה את הזרע. מוזמן לעשות אצלינו בדיקה. ניתן לקבל התחייבות מכללית, מאוחדת ולאומית וכמובן גם בתשלום. טלפוןלן למעבדה : 0549041904 ככ בודאי שצריך לחזור לרופא השולח לאחר מכן. המורפולוגיה אכן בנתונים נמוכים. אנחנו התמחינו באבחון מורפולוגי בהגדלה. נשמח לעזורא בשורות טובות ד"ר יונה ברק Yona Barak PhD, MSc, BSc, BEd Alpha – Scientists in Reproductive Medicine Honorary Board Dr Yona Barak Laboratories LTD Phone: +972 54 904 1 904 Email: [email protected] Fax: +972 153 544 938 417

שלום רב בסה"כ נמצאו תאי זרע בתנועה בבדיקת מעבדות הזרע משתמשות בקריטריונים שונים. למשל, במעבדות ד"ר יונה ברק עובדים לפי הWHO (ארגון הבריאות העולמי שאלו קריטריונים מעודכנים) . במקרים של מורפולוגיה נמוכה, ממנה את מודאגת, אנו מציעים אבחון מורפולוגי בהגדלה של X6000 של תאי הזרע בתנועה. בסופו של דבר תאי הזרע שבתנועה הם אלו שיפרו את הביצית ולא ניתן לראות את איכותם הספציפית בבדיקות הזרע הרוטיניות. אשמח לעמוד לרשותך: מעבדות ד"ר יונה ברק טלפון: 0549041904. מייל: [email protected] בהצלחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר