תחילת טיפול באיקקלומין + טיסה לחו״ל

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/01/2020 | 17:48 | מאת: Sapir Cohen

התחלתי טיפול שאמור קודם כל להביא את המחזור ובנוסף לסדר לי את ההורמונים. בינתיים עברו יומיים, אני לוקחת פרוברה, גלוקומין ופרדינזון ויש לי שחלות פוליציסטיות. הרופאה אמרה לי לקחת שבוע את הפרוס אה ואז כשאחזיר אקבל מחזור ואתחיל עם האיקקלומין ביום ה-5 למחזור למשך 5 ימים. הבעיה היא שאם לא אכנס החודש להריון בטיפול עם האיקקלומין אני אקבל מחזור בדיוק בטיסה וזה נופש שחיכיתי לו הרבה מאוד זמן!! (8 ימים) האם אוכל שבוע אחרי הביוץ לקחת פרימולוט נור כדי לדחות את המחזור למקרה שלא הצלחתי להיכנס להריון? או שזה בעייתי? ואם לא אפשרי, אז האם אני יכולה להפסיק עכשיו את כל הכדורים ולהתחיל מחדש רק בחודש הבא? אחרי הטיסה? תודה!

שלום רב ספיר לא הופיע שאלה בגוף ההודעה. בכל מקרה בהתאם לכותרת, הכי נכון והכי יעיל לפנות לרופא שלך על מנת שייעץ לך. והיה ותצטרכי את שירותינו לצורך עיבוד זרע להזרעה תוך רחמית ("השבחה") או כל דבר אחר אנא צרי איתנו קשר לכשתחזרי. מספר הטלפון שלנו: מעבדות ד"ר יונה ברק 054-904-1-904 בהצלחה ונסיעה טובה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר