בדיקת זרע, האם תקינה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

04/12/2019 | 14:12 | מאת: לואי

היי אשמח לדעת אם הבדיקה הזו תקינה Lower Reference Limits* Test Results Unit Absinence הימנעות ימי 6 Days 2-7(range) Normal/Abnormal Appearance מראה Normal Viscosity צמיגות High Normal/High pH 7.8 Volume נפח 2.2 ml Concentration זרע תאי ריכוז 88 mill/ ml Total count כ"סה 194 Million Motility תנועתיות 60 % 32 ? %Progressive 55 סוג תנועה Grade Vitality חיוניות 60> % Morphology (by strict criteria)** 4 ? Normal נורמלי 2 % % / גבולי ***Borderline Head defects בראש פגמים 98 % Midpiece defects צוואר פגמים 36 % Tail defects בזנב פגמים 8 % תאים צעירים cells Premature W.B.C לויקוציטים mill/ ml 1< היות ותא זרע יכול להכיל יותר מפגם אחד, סך כל ההערכות המורפולוגיות עשוי לעלות על %100 הערות: בדגימה המקורית נצפו 6 מיליון למ"ל תאים עגולים. אופן נתינה: אוננות

לואי שלום רב כפי שכבר הזכרתי בפורום זה, בעיקרון עליך לחזור עם בדיקות הזרע לרופא . בדיקת הזרע הינה כלי נוסף לרופא המטפל על מנת להחליט מהו הטיפול האופטימלי לזוג. אנו עובדים לפי ערכי הנורמה של הWHO המעודכנים ביותר. אצלך בבדיקה זה סולם ערכי נורמה אחרים ויתכן (והדגש הוא על יתכן) ויש בעיה כלשהי במבנה תאי הזרע. במעבדןת ד"ר יונה ברק קיים מקרוסקופ שניתן לעשות בו אבחון מורפולוגי ואף מיון של תאי זרע מתווך אלו שתנועה בתנועה (שכן תאי הזרע שבתנועה הם אלו שמפרים את הביצית) ביום שאיבת הביציות.בתנועה (שכן תאי הזרע שבתנועה הם אלו שמפרים את הביצית) בהגדלה של כ6000. נשמח לעזור ד"ר יונה ברק טלפון למעבדה: 054-904-1-904

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר